Gem presenta el seu tercer àlbum, “Satèl.lits”

31 Octubre, 2019

Es publicarà a finals de novembre, però fins a la data de l’estrena l’artista anirà desvelant algunes de les noves cançons.

Han passat més de dos anys des que la cantant valenciana Gem publiqués el seu primer àlbum “Dent de lleó”, i durant aquest temps l’artista ha crescut i madurat musicalment presentant un nou treball resultat de tot aquest procés.

“Passatgers” és el primer single amb què l’artista presenta el segon àlbum d’estudi que es publicarà a finals de novembre amb Primavera d’Hivern. Amb aquest tema, Gem ens convida a aturar-nos una estona mentre regna el “fast food” musical en una societat de consum ràpid. Amb la tecnologia com mètode (in)eficaç de resolució de problemes, encara no coneixem la tècnica per detindre el temps. Ni tan sols per fer que les hores passen més ràpides o més lentes. Tot és fugaç, potser com nosaltres, així que sols ens queda fer que siga breu però intens.

Precisament la sensibilitat d’aquesta cançó queda reflectida al videoclip dirigit per Mònica Llop, amb Mario Sancho a la producció, Omar Hachemi encarregat de l’edició i Koratge a la fotografia. Es mostra una renovada Gem, que ens presenta el seu incansable treball amb el qual ha estat immersa els darrers mesos. Per a “Satèl·lits” l’artista s’ha tornat a envoltar d’un equip de grans professionals: Tono Hurtado producció, enregistrament, mescla, baix i veus en Malamute Estudios de Xirivella; Toni Carrillo, arranjaments i guitarres; Rubén Llopis a la bateria; Pau Paredes als teclats, i masteritzat per Víctor Garcia en Ultramarinos Mastering de Barcelona.

“Satèl·lits” és una mirada crítica i alhora positiva d’una societat que orbita al voltant de la tecnologia en un temps on tot és passatger. Deu cançons que plantegen una crítica social de vegades dura, altra positiva i irònica, sense deixar de costat la igualtat i la lluita per la diversitat.

Ja podeu escoltar “Passatgers” a la programació habitual d’OnaCat.Ràdio.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑