Genocidi Total: triple concert amb Fetus, Rombo i Power Burkas al Sidecar

Aquest proper dijous, dia 10, a partir de les 21h.

Després de debutar amb “L’epicentre del fangar” (2017), Fetus emprèn el segon assalt amb “Terra cuita”, nou vinil i CD que recull 12 cançons de punk de garatge urgent on la dicotomia Barcelona-Empordà salta a la palestra amb totes les arestes possibles. Amb el nucli dur de la banda configurat entorn d’Adrià Cortadellas i Telm Terradas, Fetus ha confiat de nou en la producció de Joan Colomo i el mastering de Victor Garcia.

Han passat moltes coses en els últims quatre anys. A Rombo, també. Després de molts canvis, sentiments i giragonses, el grup d’indie-pop femení ha publicat aquest any el seu segon disc “Clara Montse Núria”, editat per l’associació cultural i segell discogràfic The Indian Runners. És un disc curt, com sempre, amb vuit cançons plenes d’urgència i d’harmonies boniques que parlen del que parla el pop: d’estimar i de deixar-ho de fer. Lluminoses i nostàlgiques, les cançons estan produïdes, gravades i mesclades per David Rodríguez (La Estrella de David, La Bien Querida, Beef…), amb qui el grup ja va treballar el 2015 amb el seu disc de debut. 

De cop apareix una nova banda de xavals i tot allò que ens semblava sòlid i inamovible es torna un grapat runa. És aquesta capacitat per aprendre lliçons i esmicolar-les per crear alguna cosa nova que només es troba en la joventut. Power Burkas és la xispa, seva és la ràbia i la contundència.

Fetus, Rombo i Power Burkas actuaran dijous, dia 10, al bar del Sidecar (plaça Reial, 7 de Barcelona) a les 21h.
Comments are closed.

Back to Top ↑