“Gent com tu”, l’oda de Pemi Rovirosa dedicada a la gent gran

30 Juny, 2020

Reflexiona sobre el pas del temps, la relació i el tracte que tenim envers la gent gran i els dedica aquesta cançó, una cançó d’admiració profunda.

“Gent com tu” neix de la necessitat d’expressar l’agraïment per tot el que hem après i recollit de les generacions que ens han precedit. Pels coneixements transmesos, per les experiències vitals i per aquest privilegi de benestar del qual, gràcies a ells i el seu sacrifici, ara en podem gaudir tots.

“El seu sacrifici és el nostre benestar”; aquesta reflexió és el detonant que impulsa a Pemi Rovirosa (Lax’n’Busto) i a Javier Gil a compondre “Gent com tu”.

Jugant amb un primer pla fix i molt tancat per a no crear distraccions, on la cara de Pemi Rovirosa va envellint, una tipografia inspirada en els anys seixanta i un color d’imatge vintage, ‘Gent com tu’ ve acompanyada d’un videoclip hipnòtic on es vol plasmar el pas del temps, que no deixa indiferent. Diu Pemi, “…i és que el temps passa, i en qualsevol moment, en mirar-te al mirall, pots veure el teu reflex i adonar-te’n que ja ets tu el gran.”

Amb música de Pemi Rovirosa i lletra d’en Javier Gil, juntament amb els cors d’Adrià Farré i les mescles, masterització i edició audiovisual d’Arturo Torres, “Gent com tu” és una cançó dedicada a la gent gran, a fer-se gran.

Escolteu aquesta cançó a la programació habitual d’OnaCat.Ràdio.
Comments are closed.

Back to Top ↑