Gerard Aledo comença a mostrar el seu projecte en solitari

17 Abril, 2020

L’exlíder de la coneguda banda Animal presenta “Quan tot hagi acabat”, avançament del seu nou projecte “Obrint els ulls”.

Gerard Aledo, exlíder de la coneguda banda Animal, ha presentant “Quan tot hagi acabat”, una bonica cançó que canta a aquella persona a qui s’ha vist obligat a deixar de veure, i imagina totes aquelles coses que aviat podran tornar fer juntes per recuperar el temps perdut. El cantant, a més, ha acompanyat aquest tema amb un videoclip amb imatges dels seus seguidors que reflecteixen bonics moments d’aquella vida quotidiana desconfinada, que ara tant enyorem i valorem. 

Aquesta és una primera carta de presentació d’ “Obrint els ulls”, el nou projecte del cantant que ara enceta un camí més personal i intimista sota el seu nom propi, i que veurà la llum properament. “Em fa immensament feliç poder anunciar que a partir d’ara em deixaré emportar pel que soc i pel que sento. Les cançons segueixen parlant de mi, de les meves vivències, d’amor i desamor”, explica el cantant.

Gerard Aledo havia posicionat Animal com un dels grups més consolidats del pop català amb només dos discos gràcies a èxits que van arribar a número u a les llistes de les principals emissores de ràdio del país, com “Només amb tu”, “Fets a mida” o “Si tot va bé”. 
Comments are closed.

Back to Top ↑