Gerard Quintana, cap de cartell del Festival Molí de l’Esclop

3 Juliol, 2019

Artistes consolidats, com Gerard Quintana, Mishima, Pau Vallvé, i emergents com The Bird Yelow, Andrea Mir, Donallop i La Folie, comparteixen cartell amb els locals Àfrica i Isma Pérez.

El Festival Molí de l’Esclop de Caldes de Montbui torna amb les seves vetllades musicals de juliol amb un cartell de qualitat. L’experiència del Festival engloba música en directe, gastronomia local i bell entorn com és la plaça de l’històric Molí de l’Esclop que, sota la muralla medieval, delimita el centre històric i termal amb l’espai natural de la Riera de Caldes.

Aquesta quarta edició del Festival que tindrà lloc el divendres i el dissabte dels caps de setmana de juliol 19-20 i 26-27, combina  un any més concerts d’artistes consolidats i emergents del panorama català actual.

La roda de premsa presentada pel director del Festival, Abel Coll, i el regidor de Cultura i Patrimoni, Isidre Pineda, ha tingut un component «experiència Festival Molí de l’Esclop», amb el micro concert de The Bird Yelow, que forma part del cartell d’enguany, i que ha presentat dos dels seus temes. El Balneari Termes Victòria, per la seva banda, ha exposat un tastet gastronòmic d’allò que es podrà trobar a la barra que situaran a l’espai del festival durant les nits de concerts.

En aquesta quarta edició, el Festival manté el format de dos concerts per nit estrenat l’any passat i també la proposta d’incloure al cartell una formació local, en una clara aposta per mostrar i potenciar el talent calderí.

El format de doble concert, amb un espai de temps entre actuacions permet a les persones assistents fer un tast de l’oferta gastronòmica local, amb un servei que ofereix el Balneari Termes Victòria a la mateixa plaça.

El tret de sortida del Festival el donarà La Folie i Àfrica i Isma Pérez la nit del divendres 19 de juliol. Aquesta primera nit de concert s’ofereix aquest any de forma gratuïta, tot i que les persones interessades hauran de treure igualment les entrades per tal de permetre el control de l’aforanet per part de l’organització.

El primer cap de setmana del Festival es completa amb The Bird Yelow i Gerard Quintana que actuaran el dissabte 20.

El següent cap de setmana musical s’encetarà amb Donallop i Pau Vallvé que actuaran el dissabte 26 i els concerts de Mishima i Andrea Mir tancaran, el dissabte 27 de juliol, el festival d’estiu de la vila termal.
Comments are closed.

Back to Top ↑