Gertrudis tanca la millor gira de la seva història a La Mercè

El concert serà diumenge, 23 de setembre, a la 1h a l’escenari de la Damm a la Platja del Bogatell.

Gertrudis va publicar el seu setè disc Ara volo alt l’octubre de 2016 i des d’aleshores han viscut la millor època de la seva història.

Reconeguts com a artistes de referència de bandes actuals com Doctor Prats, Buhos o Roba Estesa, Gertrudis han aconseguit tornar a seduir al públic jove actual, que els ha anat seguint per concerts i festivals de tot el territori. Sense anar més lluny, van penjar el cartell d’entrades exhaurides a la presentació d’Ara volo alt a l’Apolo en el marc del Festival del Mil·leni.

Des del seu retorn Gertrudis ha aconseguit èxits que sonen a les principals ràdios catalanes i que sumen més de quatre milions de reproduccions a Youtube i Spotify, com “Aire”, el seu primer single, “Torno cap a casa” remesclada pel productor valencià de moda Dasouza o “Tant lluny de tu” amb Chambao cantant en català per primera vegada.

Diumenge a la 1h Gertrudis s’acomiadarà del públic barceloní amb un concert espectacular que faran a l’escenari Mediterràniament a la platja del Bogatell en el marc de les festes de La Mercè. Després d’aquest gran final de gira, el grup s’aturarà per tornar a entrar a l’estudi i gravar el que serà el seu vuitè disc d’estudi.
Comments are closed.

Back to Top ↑