Gessamí Boada presenta “Com si no fossis ningú”

6 octubre, 2020

“Com si no fossis ningú”, single i videoclip, és un avançament del seu segon disc “On començo jo” que sortirà el proper mes de novembre

Gessamí Boada estrena nou single amb videoclip dos anys i mig després de publicar el seu àlbum de debut “White Flowers” (2018, Segell Microscopi). És la carta de presentació del seu segon disc “On començo jo” (Novembre 2020), un treball ambiciós on hi col·laboren cantants com Elena Gadel, Henrio i Alessio Arena.

“Com si no fossis ningú” és el primer avançament del nou disc “On començo jo”, que es publicarà el proper 6 de novembre. Es tracta d’una cançó plena de positivisme que parla d’evolucionar, de trencar amb les pors, d’alliberar-se per a poder estimar i ser estimat. Un viatge vital amb el qual ens podem sentir identificats i que ens porta a gaudir de la vida.

El single “Com si no fossis ningú” ha estat produït per la pròpia cantant i Kquimi Saigi, que hi ha gravat teclats, sintetitzadors, programacions i cors. També hi sentim a l’excel·lent guitarrista Darío Barroso i al multi-instrumentista Arnau Figueres al baix. Cantada amb delicadesa i amb una producció pop exquisita, Gessamí Boada mostra la seva maduresa com a compositora en aquesta cançó plena de llum i d’esperança.

Ja el podeu escoltar en la programació habitual d’OnaCat.Ràdio.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑