Ginestà publica el seu nou àlbum

El disc, de títol homònim, es publica aquest divendres.

Després de sorprendre’ns amb “Estimar-te com la terra”, que en 5 mesos supera les 130.000 reproduccions i de tornar a fer-ho amb “Kilòmetre 3” que en menys de dos mesos supera les 33.000, arriba per fi l’esperat àlbum.

Musicalment s’han endinsat de ple en els beats i els loops electrònics buscant un so contemporani però mantenint l’essència pop-folk de les seves cançons, sense estridències, utilitzant la música com a acompanyament agermanat a les lletres que mantenen l’estil costumista i reivindicatiu, tot i que també han viscut una evolució qualitativa evident. La melangia i la nostàlgia, omnipresents en els textos del Pau, han trobat en aquest treball l’acompanyament de la terra, del territori, com a subjecte a qui estimar.

Estèticament l’evolució acompanya el replantejament musical i juga amb la joventut dels dos germans Serrasolsas i la imatge de molts dels projectes més destacats de la chanson francesa de fa 50 anys, una imatge que transpira la mateixa nostàlgia que mostren les cançons de “Ginestà”.
Comments are closed.

Back to Top ↑