Glaucs col.labora amb “Pinta la pinça”

15 Juny, 2020

La nova versió de “Tot és possible” és el nou videoclip del grup amb col·laboració amb la iniciativa solidària “Pinta la pinça”.

Glaucs i “Pinta la pinça”, han unit els seus camins, des de la distància i el confinament, per portar-nos aquest videoclip, on a través de les seves xarxes van convidar tothom a participar-hi.
 
L’Arlet, una nena de set anys, i el seu pare, Jordi Hernández, han creat aquest projecte solidari, anomenat “Pinta la pinça”. Una iniciativa que busca recaptar diners per a la investigació contra el coronavirus.

La idea va sorgir de l’Arlet, després de perdre dos avis durant la pandèmia. Li va proposar al seu pare, muntar una paradeta de pinces pintades i decorades, per vendre-les, i donar els diners als hospitals. Com això no era possible, donada la situació, el seu pare, Jordi Hernández, li va proposar a l’Arlet, obrir un compte a Instagram, on demanarien a la gent que enviés fotografies de les seves pinces pintades, i a partir d’aquí, recaptar diners per a la lluita contra el covid-19.

“Tot és possible” (versió “Pinta la pinça”), és un videoclip fet des del confinament, realitzat pel mateix Jordi Hernández i produït per Flirteart… Un videoclip i una cançó, plens de llum i de vida, que conviden a l’esperança, en aquests moments difícils que ens ha tocat viure.
Comments are closed.

Back to Top ↑