Gran concert per a les persones refugiades

Dissabte, 11 de febrer de 2017 al Palau Sant Jordi de Barcelona El GRAN CONCERT PER A LES PERSONES REFUGIADES al Palau Sant Jordi és la nit més esperada de la campanya Casa nostra, casa vostra. Una nit en què hem de ser-hi tots per cridar ben fort que volem acollir. Volem acollir refugiats i [&hellip

Dissabte, 11 de febrer de 2017 al Palau Sant Jordi de Barcelona

El GRAN CONCERT PER A LES PERSONES REFUGIADES al Palau Sant Jordi és la nit més esperada de la campanya Casa nostra, casa vostra. Una nit en què hem de ser-hi tots per cridar ben fort que volem acollir. Volem acollir refugiats i refugiades i totes aquelles persones que s’han vist obligades a fugir forçosament de casa seva, jugant-se la vida al Mar Mediterrani o en altres rutes. Volem acollir els que han d’arribar i els que ja són aquí.

Aquest concert és un gran espectacle dirigit per La Fura dels Baus i que comptarà amb actuacions de moltíssimes personalitats del món de la música i les arts escèniques.

Participa en aquesta vivència històrica! Una nit espectacular amb mil i un moments que recordarem per sempre. Que quedi clar que Catalunya és, com ho ha estat sempre, una terra d’acollida!

Les entrades ja són a la venda a Atrapalo.com a un preu d’entre 15 i 60 €

Per a més informació: www.casanostracasavostra.cat/palau-sant-jordi

 
Comments are closed.

Back to Top ↑