Itaca Band avança el tema “Apropa’t” del nou disc “La lengua de los pájaros”

El grup de Montcada i Reixac publicarà “La lengua de los pájaros” el 20 de març i el presentarà l’11 de maig a la Sala Razzmatazz en el marc del GuitarBCN.

Itaca Band tornen més contundents i energètics que mai amb “La lengua de los pájaros”, el nou disc que Halley Records publica en digital el divendres 29 de març i en format físic, el 10 de maig. El disc consta de dotze cançons en català i castellà que sonaran per primer cop en directe l’11 de maig a la sala Razzmataz de Barcelona.

Els dos primers avançaments del nou treball són “Apropa’t”, un single en català que transmet l’eufòria l’amor de les primeres vegades on el grup barreja la seva sonoritat més característica amb elements electrònics, i “Vengo”, que és un crit a l’empoderament del carrer en contra del
racisme. Els ritmes llatins i les influències urbanes parlen del barri, l’escenari més inclusiu de tots. Els dos video-lyrics els ha produït Guillamet, un jove artista urbà de valls. Per aquest cinquè disc de la banda de Montcada i Reixac, Itaca Band porta a l’estudi de gravació el seu so de directe, més contundent i energètic, on les guitarres i els vents són protagonistes. Tornen a la sonoritat més rock i llatina però amb elements electrònics. Com ells mateixos descriuen “El nou disc té la contundència pròpia de Temerario i els detalls d’Explosiva”. Hi ha qui assegura que la música és la llengua dels ocells. Itaca Band s’ha inspirat en aquesta afirmació per titular el seu cinquè disc, “La lengua de los pájaros”, que pretén homenatjar la música, una disciplina que no entén de fronteres, i l’ocell com a símbol de llibertat. Un ocell que canta i viatge en grup, com els músics. El disc compta amb col·laboracions de luxe com Youthstar de Chinese Man Records i Dorian i amb els grans productors David Rosell y Genís Trani.

“Apropa’t” ja el pots escoltar a la programació habitual d’OnaCat.Ràdio (descarrega’t la nostra app gratuïta)
Comments are closed.

Back to Top ↑