Ítaca presenta la programació més ambiciosa i paritària de la seva història

Diego El Cigala, Pegasus, Marc Parrot, Clara Peya, Núria Graham, Judit Nedderman, Guillem Roma i Pavvla s’afegeixen a les actuacions ja anunciades de Berri Txarrak, Albert Pla, Doctor Prats, Iseo & Dodosound with the Mousehunters, Lágrimas de Sangre, Zoo, Suu, Vandal, Lildami, Serial KIllerz i Carles Pérez.

El festival amplia les seves dates, creix en nombre de concerts i programa actuacions a una desena de poblacions amb la incorporació de l’Escala que permet a ÍTACA ampliar horitzons a tot l’Empordà.

“Ítaca, cultura i acció” manté en aquesta setena edició el creixement sostingut dels últims anys per consolidar-se com un dels principals festivals d’estiu a la Costa Brava. El festival creix enguany en dates, ja que avança el seu inici al 20 d’abril i s’allarga fins el 7 de juliol; creix en nombre de concerts amb prop d’una trentena d’actuacions, i creix en nombre de poblacions on programa les seves activitats en incorporar l’Escala com a part del seu projecte d’ampliar horitzons a tot l’Empordà. ÍTACA manté la seva aposta de programar concerts multitudinaris i actuacions de petit format en alguns dels espais més bonics de la Costa Brava.

Font: www.itacacultura.cat
Comments are closed.

Back to Top ↑