Judit Neddermann passa a formar part d’Universal Music

23 Març, 2020

La cantautora es sent “immensament afortunada, la música és una de les coses més belles que tinc en la meva vida, em fa millor persona i em dóna l’oportunitat de compartir amb gent meravellosa”.

Judit Neddermann passa a formar part de la família d’Universal Music Spain. Així, els propers treballs discogràfics de la jove artista catalana seran editats per Universal Music Spain en joint venture amb Música Global. El primer llançament fruit d’aquesta unió serà el primer tema d’avançament del seu quart àlbum d’estudi, que estarà disponible a totes les plataformes el proper 3 d’abril.

Judit ha dit que “després d’anys d’intens treball ha arribat l’oportunitat de publicar el meu nou disc amb Universal Music i Música Global i de treballar amb MOW Management. Aquest nou pas en la meva carrera té molt a veure amb la confiança que ha dipositat en mi Alejandro Sanz. Em sento immensament afortunada. La música és una de les coses més belles que tinc en la meva vida, em fa millor persona i em dóna l’oportunitat de compartir amb gent meravellosa. Superar els moments difícils també m’ha portat fins aquí, així que amb molta il·lusió, esperança i amb moltes ganes començo aquesta nova etapa que m’encantaria seguir compartint amb tots vosaltres i amb els que s’uneixin a aquest projecte. Gràcies al meu equip, al públic, als programadors, als mitjans de comunicació i a les discogràfiques que m’han donat suport fins al moment; tot això no hauria estat possible sense el vostre suport”.
Comments are closed.

Back to Top ↑