La banda original de Sau torna als escenaris

SAU30 és el projecte que retornarà als escenaris, dues dècades més tard de la seva desaparició, a tot l’equip que formava part de la popular banda osonenca. Músics, tècnics, road mànagers i, en definitiva, l’estructura que els va convertir en un dels grups més importants de l’escena catalana, realitzaran una gira única que es presentarà [&hellip

SAU30 és el projecte que retornarà als escenaris, dues dècades més tard de la seva desaparició, a tot l’equip que formava part de la popular banda osonenca. Músics, tècnics, road mànagers i, en definitiva, l’estructura que els va convertir en un dels grups més importants de l’escena catalana, realitzaran una gira única que es presentarà oficialment el 7 de març a la gala dels Premis Enderrock, en què es farà un reconeixement a la trajectòria de SAU.
Enguany es compleixen 30 anys de la creació de SAU i es celebra el retorn als escenaris, per primera vegada, de tota la banda que va formar part d’aquella aventura. SAU30 tindrà una xifra molt limitada de concerts que poc a poc es donaran a conèixer. El primer serà el 13 d’abril al festival Strenes de Girona i el darrer serà l’1 de març del 2019 amb un concert al gran teatre del Liceu.
No hi haurà ni disc nou, ni noves cançons. El directe serà un repàs a les millors cançons de SAU i l’espectacle s’ha concebut des de el record de les seves espectaculars gires. Cal subratllar que, en cap cas, es tracta d’un retorn de SAU, perquè l’absència de Carles Sabater deixa clara que aquesta fita és impossible, i un fet inqüestionable per a tots els components del grup i del projecte.
SAU30 vol ser un retorn de l’esperit de la formació osonenca i de la màgia d’aquelles nits on els somnis es podien fer realitat a través de la música. La promotora Hope Music ha anunciat que es faran actuacions únicament en escenaris que permetin desenvolupar tot l’espectacle al 100%. Amb detalls minuciosament cuidats, l’escenografia ha estat dissenyada per Lluís Martí, tècnic de llums de SAU (1989-99) que, juntament amb Carles Sabater, va ser autor de totes les escenografies de SAU, entre elles les de gires espectaculars com “El més gran dels pecadors” o “Junts de nou per primer cop”.

Font: U98music

 
Comments are closed.

Back to Top ↑