La banda valenciana Cactus troleja l’èxit “Contando lunares” de Don Patricio

“Gossa-te-la”, el primer avançament del seu nou àlbum amb un videoclip espectacular.

“Gossa-te-la” és el primer avançament del nou àlbum de Cactus, del qual en uns dies en donaran a conèixer el seu títol. Una cançó amb una de les intros més explosives que s’han publicat durant els darrers temps. I és que els valencians han utilitzat la tornada del súper hit estiuenc “Contando lunares” de Don Patricioi l’han fet seva utilitzant un sampler amb un estil latin-trap amb notes de boogaloo. Impossible no escoltar tot el senzill de principi a fi.

Cactus ha volgut acompanyar aquest primer tema d’un espectacular videoclip amb una estètica que transporta a l’espectador a una ambientació que recorda a Cuba i a Miami. El clip de “Gossa-te-la”, que en realitat va ser rodat al Saler (València), narra la història de seducció entre els seus dos protagonistes a qui la festa els ha despertat la flama del desig i la picaresca. Per una banda, hi veiem Samantha, cantant de Cactus, que afronta aquest joc de seducció amb una clara actitud d’empoderament i portant la iniciativa de la relació. I per altra banda, veiem Muro, l’altra veu del grup, com a segon protagonista d’aquesta història.

Amb només un any i mig de vida, Cactus s’ha posicionat com un dels grups de referència de la potent escena electrònica valenciana, que no ha parat de créixer amb força durant els últims temps. Després del seu disc de debut a l’abril de 2018, que els ha portat a fer més de 50 concerts arreu dels Països Catalans, Cactus presenta només dinou mesos després el seu segon àlbum, que consolidarà el grup dins de la potent escena electro-urban valenciana. Amb aquest poc temps, Cactus ha actuat ja als principals festivals valencians com el Feslloc, el Festivern i el Festardor.
Comments are closed.

Back to Top ↑