La cinquena edició del Festival Càntut es posposa al 2021

13 novembre, 2020

Tindrà lloc del 19 al 21 de novembre de 2021 a Cassà de la Selva.

La cinquena edició del Festival Càntut. Cançons de tradició oral, que havia de tenir lloc del 20 al 22 de novembre a Cassà de la Selva, es cancel·la. Davant la pròrroga de les mesures aplicades per les autoritats sanitàries i la incertesa actual, el festival posposa la seva cinquena edició, que tindrà lloc del 19 al 21 de novembre del 2021.

El Festival Càntut va néixer l’any 2016 per fer viure les cançons de tradició oral i apostar per una forma d’entendre la música més propera, allunyada de grans escenaris i amb l’objectiu de trencar barreres entre artistes i oients. La proximitat entre músics i públic, els espais i moments per cantar en comunitat i el contacte entre generacions, són alguns dels trets característics del festival, consolidat com un punt de referència pel que fa a la música de tradició oral a casa nostra.

Malgrat els esforços de l’organització per mantenir la celebració del festival i adaptar-lo a les mesures de seguretat davant la crisi de la Covid-19, la pròrroga de les restriccions aplicades per les autoritats sanitàries (que no permeten la realització d’actes culturals), impossibiliten la seva celebració.

En aquest sentit, la incertesa generada ha portat l’organització a posposar el festival a l’any vinent: es realitzarà a Cassà de la Selva del 19 al 21 de novembre de 2021, amb un cartell que mantindrà el compromís amb els artistes i participants programats enguany i que inclou concerts, exposicions, presentacions i altres activitats.
Comments are closed.

Back to Top ↑