La discogràfica Kasba Music celebra 15 anys

Anuncien dos concerts per celebrar-ho, el dia 5 d’octubre a la sala Almo2bar de Barcelona i el 12 del mateix mes a la Sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat.

El 13 de setembre de 2004, Kasba Music va publicar la seva primera referència, “Made in Barna”, que va ser alhora el primer disc de La Kinky Beat i per extensió de Chalart58, el seu bateria. Després de 15 anys, Chalart58 s’ha convertit en un dels més importants productors barcelonins i per això va ser escollit per produir el primer àlbum d’Aiala, “Nothing less than art” que és el disc que es publicarà aquest 13 de setembre i per tant commemorarà aquests quinze anys del segell.

Però a més, la celebració s’estendrà a dos concerts, dues dates en què es podrà veure en directe a alguns dels artistes que estan treballant amb Kasba Music (o els seus segells New Beats i Rock de Kasba) en l’actualitat.

El dia 5 d’octubre, la sala Almo2bar de Barcelona, acollirà una primera celebració, assossegada, de músiques més intimistes, que comptarà amb la participació de Santi Eizaguirre, Joan Boada, Fito Luri i Ginestà.

I el dia 12 d’octubre, a Salamandra de l’Hospitalet, es podrà gaudir d’una autèntica festa que barrejarà fusions diverses amb música urbana i durant la qual es podrà gaudir de les actuacions de 13Krauss, Ezetaerre, Microguagua, La Banda del Panda, Resiliència i Spxxn P.

Per a amb dues vetllades ja estan les entrades anticipades a la venda, al popular preu de 10 €, preu a taquilla, el dia de l’actuació s’incrementarà fins als 15 €.
Comments are closed.

Back to Top ↑