La “Gira als Terrats” de Feliu Ventura

21 Maig, 2020

L’autor i cantant de cançons xativí Feliu Ventura començarà el 17 de juliol a Navata la “Gira als Terrats”, un tour d’actuacions en post-confinament per presentar el seu disc ‘Convocatòria’ a terrats d’arreu del País Valencià i Catalunya.

Feliu Ventura posa en marxa la “Gira als Terrats”, una particular aposta del cantant i autor de cançons xativí per apropar la seva música al públic en el que esperem que siguin les primeres setmanes del post-confinament. L’aposta ja és una realitat i avui anunciem les primeres 8 dates de la gira, que consistirà en 8 concerts domèstics a 8 ciutats que Feliu recorrerà per apropar les seves cançons en petit comitè a terrats, patis, cases; i sempre seguint totes les recomanacions de seguretat. Una proposta excepcional mentre no es pugui tornar a les convocatòries habituals, que aproparà postures i que ens permetrà començar a recuperar la música en el seu format més clàssic, més analògic, més directe… més real!

D’aquesta manera, a falta de més dates per confirmar, els primers terrats que acolliran a Feliu i a totes les convocades seran Navata (17/07), Cardedeu (18/07), Mataró (19/07), Barcelona (25/07), Benlloc (31/07), Prats de Lluçanès (01/08), Sella (09/08) i Elx (14/08). A totes 8 ciutats Ventura hi presentarà totes i cadascuna de les cançons d’aquesta ‘Convocatòria’, que va veure la llum el passat mes d’octubre i que, a més a més, acaba d’estrenar la seva segona edició.
Comments are closed.

Back to Top ↑