La nova escena punk català al festival Barna’n’roll

11 Juliol, 2019

La rica i emergent escena del punk català torna a obrir el Festival del punk rock internacional barceloní Barna’n’roll amb la nit “Fem d’aquí”.

L’escena del Punk Català viu el seu millor moment gràcies a una escena molt viva, diversa i activa. Grups com Crim, el grup català que més triomfa fora del principat, acaba de passar el primer semestre de l’any omplint les principals sales de Catalunya, ha actuat per tot l’estat i a finals d’any farà dues gires més per Europa. També Panellet, el grup de punk dolç, han obert la porta a tota una fornada de grups d’arreu del país amb un denominador comú: l’amor al Punk-rock. Un Punk-rock tan divers com l’escena de casa, que canta en català, castellà i anglès, amb una qualitat i una empenta fins ara desconegudes.

És per això que el Festival de Punk Rock Internacional Barna’n’roll, ha decidit donar visibilitat a l’escena programant els grups barcelonins Panellet i Blowfuse al seu cartell oficial, i dedicant per segon any consecutiu la nit prèvia al festival, la festa de presentació Fem d’aquí, a set bandes catalanes de l’escena Punk Rock. Serà divendres 2 d’agost a les 21:00h a la Sala UpLoad del Poble Espanyol.
Comments are closed.

Back to Top ↑