La Patum al Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.)

Andrea Motis i la Banda del Memorial Ricard Cuadra en un concert únic al món, només a Berga i a la Vila de Gràcia, per Corpus.

Enguany les melodies patumaires passaran pel sedàs del jazz particular del quintet de Motis. A més, s’interpretarà una peça del compositor Sergi Vergés.

Quan ve Corpus, hi ha concert de La Patum al C.A.T. Un any més, i ja en són 26, el dijous abans de Corpus el C.A.T. acull el concert de les músiques de La Patum representades per la Banda Ricard Cuadra, enguany acompanyada del grup, Andrea Motis Quintet.

Pel Centre Artesà Tradicionàrius és un privilegi que tot els membres de la Banda Memorial Cuadra es desplacin a Gràcia i interpretin a l’auditori del Tradicionàrius, en primícia, el programa que estrenaran a la plaça de Sant Pere a Berga, el 15 de juny.

A la primera part del concert es comptarà amb la participació de l’Andrea Motis Quintet, un grup format per la coneguda cantant, trompetista i compositora, juntament amb Joan Chamoro (contrabaix), Ignasi Terraza (piano), Josep Traver (guitarra) i Esteve Pi (bateria). En aquesta primera part també s’interpretarà una peça, amb la Banda del Memorial Cuadra, del compositor Sergi Vergés, director de la Big Band del Conservarori Superior del Liceu. A la segona part serà la interpretació d’un salt complet de Patum amb final de Tirabols.

Una festa compartida més enllà de la plaça de Berga, on els berguedans ofereixen als graciencs la seva identitat com a poble i el seu sentiment patumaire.

Dijous 13 de juny de 2019
21.30 h – CAT
Entrades 10 € / Amics del C.A.T.: concert regal
Comments are closed.

Back to Top ↑