Les cançons d’amor i dimonis de Magalí Sare

Aquest passat mes d’octubre del 2017 la Magalí es va endinsar en l’aventura d’enregistrar el seu primer disc. El repertori el configuren temes propis, lletra i música, compostos durant els últims cinc anys de la seva vida.  Com no podia ser d’una altra manera, la cantant plasma en les seves cançons la seva manera d’entendre [&hellip

Aquest passat mes d’octubre del 2017 la Magalí es va endinsar en l’aventura d’enregistrar el seu primer disc. El repertori el configuren temes propis, lletra i música, compostos durant els últims cinc anys de la seva vida. 
Com no podia ser d’una altra manera, la cantant plasma en les seves cançons la seva manera d’entendre el món. Tot i que li encanta explicar històries i ficar-se dins la pell de personatges imaginats, moltes de les cançons segueixen el fil de les seves experiències personals. Un gran nombre d’aquests temes musicals li van servir de teràpia per a superar una crisi existencial arran d’una relació tòxica amb una persona estimada. És per això que el disc es diu “Cançons d’amor i dimonis”. D’una manera molt transparent, potser a vegades massa crua i tot, encara que també metafòrica, la Magalí ens explicarà totes aquestes experiències i ho farà tant en anglès com en català. 
Nascut del seu bagatge tant eclèctic, aquest disc capgira els colors i les textures dels estils musicals del jazz i la música clàssica però sempre amb la senzillesa del pop en les melodies i els acompanyaments de piano sorgits dels seus propis dits.

Veu i piano: Magalí Sare
Instruments de vent i veus: Dani López
Baix i contrabaix: Vic Moliner
Bateria i percussions: Andreu Moreno

Dissabte 12 de maig, 21 h al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona
Comments are closed.

Back to Top ↑