Les Cases de la Música presenten noves ajudes

13 Febrer, 2020

Dirigides a músics i formacions novells i emergents. La convocatòria estarà oberta fins al 23 de març.

Les Cases de la Música obren la convocatòria del Programa de Suport a la Creació Musical, dirigit a músics i formacions novells i/o emergents. Es tracta d’ajudes a cost zero en diferents àrees: enregistrament en estudi, producció de directes, creació de càpsules audiovisuals, participació en els escenaris Cases de la Música al MMVV i a la Fira Mediterrània de Manresa i l’ajuda a l’autoria/composició en col·laboració amb la Fundació SGAE. 

Es presenten les línies de suport a la creació musical de les Cases de la Música (Mataró, Gironès, L’Hospitalet, Manresa i Terrassa) per tercera vegada i, tal i com ja es va fer el 2018, s’han unificat criteris i formats concedint ajudes de creació a músics i formacions musicals de Catalunya.

Les propostes seran seleccionades per un jurat format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat de Casa de la Música i per l’equip gestor de les Cases de la Música.

La convocatòria estarà oberta fins al 23 de març per presentar propostes. La resolució es farà el 6 d’abril.

Totes les propostes enviades les valoraran diferents agents musicals i culturals de cada ciutat i per l’equip gestor de les Cases de la Música.
Comments are closed.

Back to Top ↑