Les Festes de la Mercè de Barcelona s’omplen de música

8 Setembre, 2020

Del 23 al 27 d’aquest mes de setembre, BAM, BAM Cultura Viva i Música Mercè seran un aparador de luxe de la millor música feta a casa nostra.

Més d’un centenar de grups, principalment catalans, però també procedents d’Europa, ompliran fins a 14 espais del BAM, BAM Cultura Viva i Música Mercè, amb totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries. S’ha establert aforament limitat als espais i passis de matí, migdia i vespre que garantiran la total desinfecció dels espais. Entre aquests espais en destaquen alguns d’emblemàtics de la ciutat que acolliran concerts de la Mercè per primera vegada com el Teatre Grec, el Recinte Camp Nou, el Park Güell, els Jardins del Doctor Pla i Armengol, La Model, entre altres.

Música Mercè acull gairebé 50 concerts de proximitat en 7 espais amb Barcelona com a ciutat protagonista. Destaquen les actuacions de Maria del Mar Bonet, que es retroba amb Toti Soler, després de molts anys, amb Miquel Gil i amb Juanito Valderrama fill; el concert de Vozes amb Ray Colom on reinterpretaran el disc Sketches of Spain de Miles Davis i un homenatge al percussionista Xavi Turull, que ens va deixar ara fa uns mesos.

De 39 grups programats pel BAM, 20 de locals, 8 d’estatals i 11 de fora de l’estat, destaquen concerts com el de Rodrigo Cuevas, Califato ¾, Lina_Raül Refree, Neue Grafik Ensemble, Novelist, Núria Graham o 12Twelve.

El festival BAM Cultura Viva s’adapta al nou context en una quarta edició que es durà a terme els dies 24, 26 i 27 de setembre al Recinte Fabra i Coats. S’hi podrà gaudir de més de 20 propostes artístiques de proximitat. Un espai amable i relaxat, per a tots els públics i tots els gustos que, aquest any, replanteja els espais i es presenta amb aforament més reduït.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑