L’últim concert de Macedònia

30 octubre, 2020

Serà el proper 10 de gener a Castellar del Vallès. Un concert on hi cantaran totes les fruites que han cantant en algun moment a la banda. Serà un concert irrepetible! 20 anys, 20 fruites!

També presenten “Maqueta 2000”. “La maqueta” de Macedònia va ser la gravació que va obrir les portes a la banda. Amb aquest material es va començar a gestar el que mes endavant es va convertir en el grup Macedònia guanyador del Sona9 primer, el Premi Cerverí a la millor lletra de cançó, el Premi Lluis Companys per la conservació i difusió del català, els Premis Enderrock… En aquesta maqueta hi ha algunes de les cançons que mes endavant la banda va reversionar i convertir en hits. Però també hi ha 3 cançons inèdites, tres cançons que mai més s’han versionat. (El vell veler, He perdut el cul i Tia, em moles) El primer gran èxit de la banda, el Peix sense sed, en la versió d’aquesta maqueta va ser durant molts anys una de les cançons més aclamades per les seguidores de la banda. 

Ja es poden comprar les entrades per l’últim concert de Macedònia del proper dia dia 10 de gener a Castellar del Vallès. Un concert on hi cantaran totes les fruites que han cantant en algun moment a la banda.
Comments are closed.

Back to Top ↑