Magalí Sare i Sebastià Gris avancen dues cançons del seu proper disc

3 Desembre, 2019

“A boy and a girl” es publicarà el proper 10 de gener.

Magalí Sare & Sebastià Gris ens presenten el seu primer disc junts titulat “A boy and a girl” (Microscopi 2020) de la mà del productor David Soler i el coproductor Santi Careta. Aquest àlbum serà publicat el 10 de gener de 2020.

“A boy and a girl” és un disc que aposta per l’experimentació electrònica a través de la desconstrucció de temes clàssics de cambra i cançons populars mallorquines, creant noves sonoritats on també hi són presents elements naturals de l’espai a on es va produir la gravació: La rectoria.

La guitarra i la veu es presenten com a elements principals que abracen contínuament el món dels efectes i distorsions.

Durant l’etapa de gravació del disc, es van enregistrar dos temes propis: “Venim a aquest món” i “Temps enrere (Vall d’ Aran)”. Aquestes dues gravacions representen l’inici de la transformació dels artistes que dóna pas a la creació conceptual de l’àlbum “A boy and a girl”, que és una proposta transgressora.

Aquest single és un avançament que ja es troba disponible a totes les botigues digitals i que també podeu escoltar ja a la programació habitual d’OnaCat.Ràdio (descarrega’t la nostra app gratuïta).
Comments are closed.

Back to Top ↑