Magalí Sare presenta “Cançons d’amor i dimonis”

El proper 17 de novembre en el Voll-Damm Jazz festival.

“És com si m’hagués enamorat d’un dimoni”, diu la Magalí quan parla de la superació d’una una crisi de personalitat causada arran d’una relació amorosa destructiva i d’abús psicològic. La cantant tanca una etapa explicant amb cançons totes les emocions per les quals va passar. Ho fa tant de manera metafòrica com crua i despullada, tant en català com en anglès, llengua que li serveix per amagar algunes coses que potser amb la seva llengua no s’atreviria a dir. Tot i així, aquest disc arriba a la conclusió que, encara que ens estiguem equivocant, sempre val més la pena enamorar-se, així descobrirem amor allà on no pensàvem mai que hi fos. 
La Magalí Sare prové de família de músics. L’any 2017 es gradua en cant jazz al Conservatori Superior del Liceu obtenint el premi extraordinari al finalitzar la carrera.

Durant aquests anys, la cantant ha estat molt activa al circuit jazzístic de Catalunya actuant amb diferents projectes. Enguany ha guanyat el premi estatal de Juventudes Musicales de Espanya en l’especialitat de jazz.

Actualment és la nova veu de la pianista i compositora Clara Peya i de manera esporàdica fa concerts amb el Quartet Mèlt, guanyadors de la 3ª edició del programa Oh Happy Day de TV3 amb qui ha enregistrat dos discs: “Maletes” (2016, RGB Suports) i “Xarrampim” (2017, RGB Suports).
Comments are closed.

Back to Top ↑