Manu Guix anuncia nova gira per aquest 2020

9 Gener, 2020

L’artista oferirà concerts a piano en format acústic, on repassarà la seva trajectòria discogràfica i també interpretarà grans èxits d’altres artistes.

Després de tancar el passat març de 2019 a Luz de Gas, la gira més multitudinària de la seva carrera amb més de 40 concerts i milers d’entrades venudes per presentar el seu disc “Després de tot” [Música Global] -amb diversos sold out com el de la sala principal de Razzmatazz-; Manu Guix torna als escenaris amb l’estrena del nou any.

El seu management, Crea Music, acaba d’obrir la contractació del nou format de concerts que oferirà al llarg d’aquest any. Es tracta de concerts de format acústic on podrem gaudir de la versió més íntima d’aquest artista al costat del seu piano de cua.

L’estrena de la nova gira tindrà lloc aquest febrer al Centre Cultural de Terrassa i hi ha previst visitar diferents espais de tot Catalunya amb aquest format on l’artista farà un repàs a tota la seva trajectòria discogràfica i també interpretarà grans èxits d’altres artistes nacionals i internacionals.
Comments are closed.

Back to Top ↑