Marc Parrot i Clara Peya debuten com a autors

15 Octubre, 2020

La pianista i compositora s’estrena com a autora amb la presentació de “Liti-o”, i el músic, productor i compositor Marc Parrot, que ja era autor de tres àlbums il·lustrats per a públic familiar, ara presenta “Cançons impossibles”.

El músic i compositor Marc Parrot publica “Cançons impossibles”, un llibre que és un recull d’idees i petites reflexions que l’autor ha anat escrivint al llarg dels anys, algunes inicialment escrites amb la intenció que fossin la inspiració per a noves cançons però que no van trobar la seva música, i d’altres que ja van néixer sense intensió de ser musicades.

Com explica l’autor, aquestes idees i reflexions estan “exemptes de la rigidesa del ritme i l’estructura, flueixen lliurement i recorren llocs inesperats, encapsulant aleatòriament bocins de la meva realitat més sensible. Descobrir-les i esculpir-les ha estat un procés captivador”. Marc Parrot afegeix: “He gaudit fent cançons impossibles, ara desitjo que les gaudeixis tu també”.  

La pianista i compositora Clara Peya s’embarca en una nova aventura com a autora amb la publicació de “Liti-o”, el nou llibre de poesia de la col·lecció “Contraveu” de l’editorial Rosa dels Vents. Per a Clara Peya, Liti-o és «una necessitat, una rutina, una cicatriu mal curada, un buit que està buit (…) és un cop de puny a la “normalitat”». Peya afegeix que és «trobar a faltar la melodia i saber que sense ella les meves paraules estan incompletes». «Liti també és una barana. Com ho són les carícies i les arrels mullades. Com ho és la fusta i les mans en dansa. Les simfonies que tornen i els ulls que tenen ales. Liti és saber que no estem soles».
Comments are closed.

Back to Top ↑