Marc Parrot presenta a OnaCat.Ràdio el seu nou espectacle

El passat mes de setembre, Marc Parrot, va presentar al Mercat de Música Viva de Vic, el seu disc i espectacle, “Refugi”. L’espectacle es presentarà en una iurta (petita carpa) i estarà dirigit per la companyia de circ, Los Galindos.

Després de jugar al llarg dels anys amb realitats imaginàries, personatges inventats i trames d’interpretació liure, “Refugi” mostra un Marc Parrot més directe, clar i confessional, que transmet reflexions i sentiments amb el cor a la mà. Cançons en primera persona on s’explica d’una manera diàfana, anant a l’essència d’una lletra explícita i una sonoritat transparent. Un disc que obre una nova etapa.

“Refugi” és un disc i alhora un espectacle. Tot el repertori està íntimament associat a un concepte escènic singular, dissenyat pel Marc i Los Galindos i coproduït pel Mercat de Música Viva de Vic, el Grec i el festival (a)Phònica. Aquest nou cançoner es mostrarà sempre d’una manera molt especial, en una ubicació exclusiva, una iurta, carpa amb capacitat per a cent persones, on s’encabiran músics i públic. En aquest escenari a mida, dins i fora, s’establirà una relació viva entre les cançons, l’espai i les experiències sensorials, propera, emotiva i plena d’efectes i situacions inesperades.

En declaracions a través d’una entrevista a OnaCat.Ràdio, Marc ens comenta que “em va emocionar molt el veure l’espectacle dels Galindos i això, em va fer pensar que allò era un espai ideal per aliar-lo amb les meves cançons. El resultat del treball posterior amb ells, ha estat un espectacle molt diferent, on trenquem totes les convencions del típic concert i a més, aconseguim que les cançons desenvolupin tot el seu potencial”.

Marc Parrot ens sorprèn així amb una obra que ens convida a repensar el rite dels concerts, que ho fa mitjançant les cançons més càlides i explicatives de la seva trajectòria, que ha cuinat amb l’ajut de Dani Ferrer i Lluís Cartes.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑