Marcel Lázara i Júlia Arrey estrenen dues cançons i la gira “KM.0”

“Tot comença aquí” i “Flor de tardor” s’allunyen de la sonoritat brasilera, però continuen amb la música orgànica i de proximitat que caracteritza el duet.

Marcel Lázara i Júlia Arrey diuen adéu a Brasil presentant dos nous senzills, “Tot comença aquí” i “Flor de Tardor”, i emprenent la gira “KM.0”. Entenent la vida com un procés creatiu constant, amb “KM.0”, el duet ens obre una finestra al futur amb una proposta orgànica i de proximitat.

Alhora, ho celebren presentant “Pedalant Endins – El documental”, una trilogia documental, que explica l’extraordinari procés creatiu del seu primer disc “Pedalant Endins”, que neix de les vivències escrites al seu diari durant un viatge que els va portar a recórrer el Brasil amb bicicleta durant dos anys.

Pedalant endins, Marcel Lázara i Júlia Arrey, han arribat al “KM.0”, el punt de partida d’una nova aventura sonora que promet llarga vida. 

La gira es presenta oficialment el 25 de maig al Circ Cric de Sant Esteve de Palautordera.

Les dues noves cançons són una reflexió sobre un dels moments més importants de la vida: l’arribada d’un nou nat que, com tota nova experiència, et fa ballar entre l’alegria i el dubte de quelcom que comença, i t’obliga a renéixer, fent de cada dia el KM.0 de cadascú de nosaltres. Han estat gravades als estudis Can Pardaler, amb la producció de David Rosell, i masteritzades a Yves Roussel Màstering, amb Yves Roussel.

Aquests dos nous temes de Marcel Lázara i Júlia Arrey els podeu escoltar ja a OnaCat.Ràdio (descarrega’t la nostra app gratuïta).
Comments are closed.

Back to Top ↑