Maremar s’acomiada de Barcelona i comença una gira per Catalunya i les Illes Balears

16 Gener, 2020

L’exitós musical de Dagoll Dagom tanca la segona temporada al Teatre Poliorama amb 65 funcions i 21.652 espectadors.

Maremar, el darrer espectacle de Dagoll Dagom, s’acomiada del Teatre Poliorama després de la segona temporada. Del 8 de novembre al 12 de gener la companyia ha realitzat un total de 65 funcions i han passat pel teatre un total de 21.652 espectadors. Les xifres inclouen 8.170 alumnes que han assistit a un total de 12 funcions escolars. Des de l’estrena del musical el setembre del 2018, la companyia ha realitzat un total de 210 funcions i han vist el musical un total de 72.376 espectadors, 22.881 dels quals, alumnes que han assistit a funcions escolars. El commovedor i emotiu espectacle ha tingut gran èxit entre el públic i ha rebut molt bones crítiques teatrals.

A finals de gener la companyia iniciarà una gira per Catalunya i les Illes Balears. Fins al moment s’han confirmat nou funcions a l’Auditorium de Palma de Mallorca, al Teatre de Tarragona, al Gran Teatre de la Passió de Cervera, a Ontinyent, al Teatre de la Llotja de Lleida, al Teatre Ateneu de Tàrrega, a Gandia i al Teatre Fortuny de Reus.

Maremar narra la història d’una família que lluita per a retrobar-se després que la guerra els separés. Es tracta de la primera aventura shakespeariana de la companyia al llarg dels seus quaranta-quatre anys de vida. La proposta està treballada a partir de Pèricles, Príncep de Tir, una de les peces menys representades del dramaturg que no s’ha fet mai ni a Catalunya ni a l’Estat Espanyol. Inspirada en la música i les lletres de Lluís Llach, amb la direcció musical, arranjaments i noves creacions d’Andreu Gallén, coreografia d’Ariadna Peya, direcció de Joan Lluís Bozzo, i producció executiva d’Anna Rosa Cisquella. Una reflexió sobre el drama que assola els camps de refugiats i els sofriments que pateix una població que prova de fugir de la guerra per cercar un futur millor.
Comments are closed.

Back to Top ↑