Maria del Mar Bonet enregistra amb Borja Penalba el seu nou disc en directe

7 Setembre, 2020

La cantant mallorquina obrirà les celebracions dels 25 anys de la Companyia Teatre Micalet de València.

El Teatre Micalet rebrà a Maria del Mar Bonet en la seva tornada a València. Acompanyada per Borja Penalba, la cantant mallorquina celebrarà quatre concerts les nits del 9, 10, 11 i 12 de setembre que quedaran enregistrats per a la gravació del seu nou disc.

Bonet i Penalba es conegueren a l’edició de 2013 del Festival Mim de Sueca, ara fa set anys. Des d’aleshores, i quan les agendes ho han permés, els artistes han dut a terme una gran quantitat de concerts tant per sales, com a diferents festivals, amb els quals han recorregut les principals capitals de l’estat espanyol amb una gran acollida de crítica i públic.

El Teatre Micalet acollirà aquesta sèrie de concerts en els quals, acompanyants pel percussionista Antonio Sánchez, els dos artistes registraran tan noves composicions que han teixit durant aquests darrers anys de col·laboració, com algunes peces imprescindibles en el cançoner de la mallorquina.

La relació entre Maria del Mar Bonet i la ciutat de València va començar a construir-se des dels inicis de la carrera de la cantant. Ja l’any 1970, Bonet va actuar al Teatre Micalet i, des d’aleshores, mai ha deixat de visitar els escenaris de la ciutat, cantant als poetes valencians de renom i col·laborant a l’escena i en discs amb cantats i grups del territori valencià.
Comments are closed.

Back to Top ↑