Menut, el projecte de Carles Blanch, a OnaCat.Ràdio

21 Juny, 2019

Presentarà el seu disc, “Terra d’argila”, el proper dijous, dia 27, a les 11h a OnaCat.Ràdio (descarrega’t la nostra app gratuïta).

Menut és un projecte liderat per Carles Blanch, cantautor i guitarrista que explora les noves formes d’entendre i interpretar la música d’arrel de les Terres de l’Ebre.

Les cançons del seu primer treball discogràfic “Terra d’argila” (Discmedi, 2019), elogien la vida senzilla i descriuen el paisatge de la seva infantesa. El seu paisatge sonor està format per un instrument petit i emblemàtic, el guitarró.

Segons el mateix Carles “Terra d’argila són tots els paisatges dels quals em sento part, com és el riu Ebre o les muntanyes de la Ribera d’Ebre. Aquest paisatge també representa tota la gent que hi viu i que m’ha ensenyat a valorar la terra on visc. Algunes cançons parlen d’amor cap a una persona i a un paisatge al mateix temps. També són un punt d’inflexió personal i parlen sobre fer-se gran, i de com a vegades perds el focus de les coses que realment són importants com ara compartir la vida amb persones que t’estimes, viure i cuidar la natura, portar una vida senzilla… “.

No et perdis l’entrevista amb el Carles Blanch, dijous, dia 27, a OnaCat.Ràdio, a partir de les 11h (descarrega’t la nostra app gratuïta).
Comments are closed.

Back to Top ↑