Música i ecologisme al Pantà de Sau

Després de dos soldouts en les edicions anteriors, el Festival Bioritme amplia el seu aforament a 5.000 persones. Del 22 al 25 d’agost al Pantà de Sau de Vilanova de Sau.

La setena edició del festival presenta un cartell paritari de luxe amb més de 40 artistes nacionals i internacionals repartits en 4 escenaris, com SFDK, Oques Grasses, Tribade, Adala, La Sra Tomasa o els holandesos Zep and Friends.

El Bioritme és el primer festival de música de tot l’estat amb productes 100% ecològics. Se celebra al Pantà de Sau, un dels entorns naturals més importants de Catalunya, que a l’hora és un espai únic per viure l’experiència d’un esdeveniment musical líder en consciència ecològica. Els productes usats tenen un impacte ambiental molt menor que els habituals als macrofestivals i una filosofia solidària i horitzontal que aposta per un preu competitiu a les entrades. 

Bioritme busca crear un espai diferent que transmeti valors com el compromís per la cultura, la llengua, l’ecologia i l’economia sostenible. Amb una programació paral·lela infantil, dues piscines, espai de circ i zona benestar. Un festival per a totes les edats, infants, joves, famílies i jubilats. Aquests darrers, compten amb entrada gratuïta. 

Aquest festival és capdavanter en la prevenció i sensibilització en perspectiva de gènere. Per aquest motiu compta amb una comissió que s’encarrega de vetllar pel bon funcionament i la seguretat en termes de gènere en el recinte del festival, i que treballa la previsió d’agressions sexistes i que s’encarrega de la formació de tots els treballadors. 

Després de penjar el cartell de sold out a les dues edicions anteriors, aquest any s’ampliarà l’aforament fins a 5.000 persones.
Comments are closed.

Back to Top ↑