Músiques Sensibles 2017

Del 9 del novembre al 16 de desembre Petit Palau del Palau de la Música Catalana de Barcelona Músiques Sensibles és un cicle de concerts que vincula cultura i música amb compromís i responsabilitat social. Un projecte pioner, innovador i únic impulsat per professionals del món de la cultura conjuntament amb activistes socials i del voluntariat, [&hellip

Del 9 del novembre al 16 de desembre

Petit Palau del Palau de la Música Catalana de Barcelona

Músiques Sensibles és un cicle de concerts que vincula cultura i música amb compromís i responsabilitat social. Un projecte pioner, innovador i únic impulsat per professionals del món de la cultura conjuntament amb activistes socials i del voluntariat, que cada any, des de fa quatre edicions, presenta una programació artística molt acurada i amb una clara vocació de donar suport i visibilitat a entitats sense ànim de lucre que treballen en diversos camps de l’acció social.

Aquest objectiu d’unir cultura i activisme, fa que Músiques Sensibles s’esmerci en oferir a cada edició un cartell de concerts amb les veus més emergents del panorama musical, i aposti també per noms ja consolidats. El públic del festival gaudeix de formats especials, estrenes de disc i comiats de gira mentre contribueix a ajudar amb la seva entrada a unes entitats que treballen en silenci i amb una gran manca d’ajuts econòmics on qualsevol aportació, per petita que sigui, té valor multiplicador.

Músiques Sensibles és, com indica el seu nom, un festival sensible a les dificultats dels col·lectius que més pateixen la crisi actual i es troben en risc d’exclusió social. Un festival sensibilitzador que dóna a conèixer la tasca tan important que realitza un teixit viu d’entitats, malauradament força desconegut, per pal·liar el patiment i les situacions complexes de les persones que atenen. Un festival implicat que fa una funció de petit agent de canvi social, contribuint a quèaquestes entitats puguin continuar la seva tasca de seguiment i ajuda als més desafavorits, destinant un 10% de la recaptació dels concerts.

Programació: www.musiquessensibles.com/programacio/

 
Comments are closed.

Back to Top ↑