Namina completa el seu tercer disc, “Ens endurem el vent”

“Ens endurem el vent” (Microscopi, 2019) és el tercer disc de Namina, el més celebrat de tots.

“Ens endurem el vent” és el treball més polièdric de la cantant i compositora moianesa. Les cançons han estat compostes, gravades i estrenades d’una en una. De la mateixa manera, han estat publicades per separat, a mode de senzills digitals que han permès assaborir-les millor. És a dir, escoltar-les bé, tal com es mereixen.

Aquestes 4 cançons han estat compilades en un EP que duu per títol una de les cançons del disc “Ens endurem el vent”, de la qual se n’ha realitzat un videoclip.

Acompanyada del bateria Xevi Matamala i amb les col·laboracions del músics Marcel Fabregat i Joel Condal, aquest disc suposa el tercer àlbum que signa en solitari. Un treball -com sempre- de pell i entranya, on la sinceritat crua, salvatge i rica del missatge de la cantant llisca damunt la producció elegant d’en Joel Condal. Ambdós semblen haver explorat i trobat una manera de crear les cançons més exquisides, directes i addictives que ha publicat fins ara Namina.

Hi ha uns quants concerts de presentació a la vista, entre els quals destaquen Festival Essències (Montblanc 31/08), Cafè del Teatre (Lleida, 13/09), Espai Cultural Fàbrica Vella (Sallent, 14/11) i Jamboree (Barcelona, 24/11).

Mentrestant, Namina dóna forma i contingut al seu proper treball, un llibre-disc que veurà la llum els propers mesos.
Comments are closed.

Back to Top ↑