Nerea Bassart presenta disc a la Casa Elizalde de Barcelona

25 Febrer, 2020

Es presenta en format trio amb el disc, “Soroll” abans però, passarà pel programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio (9h, 13 i 19h).

La músic i compositora vendrellenca ens tenia acostumats a un rock d’arrel anglosaxona amb els seus dos primers treballs d’estudi “Lucid Dreams” (Rock CD Records, 2017) i l’EP “Something in the bone” (autoeditat, 2018). Amb la participació al disc de Lax’n’Busto, Polièdric (RGB, 2019), per això, Bassart va començar a introduïr-se a un món que l’ha portat fins a publicar aquest primer àlbum com a líder de Nerea Bassart Trio, “Soroll” (Discmedi, 2020).

A l’elapé, Bassart deixa anar la seva guitarra per agafar les baquetes i així, de la mà de Xavi Pomar i Pau Josa, explorar i apropar-se a noves sonoritats més funk. Sense perdre, no obstant això, l’ànima rockera que destil·la la seva veu. A més, la músic compòn per aquest disc les seves primeres cançons en català, com “Mai n’aprenc”, “Ara veus” o “Soroll”, tema que dona nom al disc. A l’àlbum, per això, també hi ha dues peces compostes per Pomar i, com a col·laboració especial, la lletra del single “He descobert” ha estat escrita per Pemi Rovirosa, productor i membre de Lax’n’Busto.

La presentació en directe, divendres, dia 28, a les 20h a la Sala d’Actes de la Casa Elizalde de Barcelona.

També divendres presentarà el disc en el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio, a les 9h, 13h i 19h (descarrega’t la nostra app gratuïta). 
Comments are closed.

Back to Top ↑