Nou disc de Cesk Freixas, “Festa Major”

Un total de tretze peces musicals que arriben en un dels seus moments creatius més brillants i col·loquen el riudebitllenc com un dels músics i autors de referència del país.

Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) va iniciar la seva activitat com a cantautor el 2004. Des d’aleshores, i fins a dia d’avui, ha editat set treballs discogràfics, ha publicat dos llibres i ha dut a terme més de 1.600 actuacions.

Freixas esperava poder presentar l’anterior treball en clau de celebració: just quan l’estava preparant també estava esperant el naixement de la seva filla. Però la malaltia i la sobtada mort del seu pare van marcar profundament el procés de composició d’aquell sisè disc. De tot això ja en farà dos anys, i aquest 2019 el cantautor penedesenc commemora el seu quinzè aniversari damunt dels escenaris.

I ho fa de la millor manera possible, presentant-nos el setè disc de la seva trajectòria professional. Ara, Cesk Freixas ja està a punt per aquesta celebració que va haver de congelar, i per això ens presenta Festa Major. Un total de tretze peces musicals que arriben en un dels seus moments creatius més brillants i col·loquen el riudebitllenc com un dels músics i autors de referència del país.
Comments are closed.

Back to Top ↑