Nou EP de Glaucs, “Tot és possible”

19 Juny, 2020

El llançament ve acompanyat de l’anunci del concert presentació que tindrà lloc el 5 de juliol en el marc del Cruïlla XXS.

Després de sis anys de silenci discogràfic, Glaucs tornen amb una nova proposta, un nou EP digital, anomenat “Tot és possible”, quatre noves composicions originals, on hi reconeixerem els millors Glaucs, amb el segell sempre inconfusible del grup de Begur. També han volgut incloure una magnífica versió de la meravellosa “I’m still standing” d’Elton John.

“Tot és possible” és també el nom del primer senzill d’aquest EP, va aparèixer al mes de març, en ple confinament. Una cançó que li canta a l’amistat i l’esperança, fresca i plena d’energia, però sense perdre aquell punt emocional que tenen totes les cançons de Glaucs.

Aquests dies el grup ha presentat també un videoclip col·laboratiu que han fet conjuntament amb la iniciativa solidària “Pinta La Pinça”, una iniciativa que va sorgir arran de la idea d’una nena de set anys, l’Arlet, i que pretén recaptar fons per a la investigació contra la Covid-19. El videoclip és una versió acústica de “Tot és possible”, adaptada per a l’ocasió.

Glaucs tenia preparades moltes coses per aquest 2020, entre d’altres, una sèrie de concerts per Catalunya, i una gira europea, que han hagut de postposar fins al 2021. Tot i aquest moment d’incertesa global, la música i la cultura han de seguir, són moments difícils, però el grup ha decidit no parar
màquines i editar el nou EP digital, i així seguir amb la idea de celebrar els seus 25 anys de carrera.

Una ocasió immillorable per a celebrar aquest quart de segle sobre els escenaris, serà aquest pròxim 5 de juliol, Glaucs tocaran al Teatre Nacional de Catalunya, dins el Festival Cruïlla XXS en un concert molt especial, on el grup estarà format per una banda ampliada de 8 músics, més alguns
convidats i sorpreses, que ja s’aniran anunciant més endavant.
Comments are closed.

Back to Top ↑