Nou festival a Barcelona, Biocap

El Biocap s’organitza a la Fira Barcelona – Gran Via, ha preparat 12 hores de música pel proper dia 31, té dos escenaris climatitzats, zona gastronòmica amb menjar i begudes 100% ecològiques i un aforament de 12.000 persones.

L’escenari Main Stage comptarà amb una programació paritària amb artistes com l’andalusa Mala Rodríguez, artistes de casa com Doctor Prats, La Sra Tomasa o Balkan Paradise Orchestra, els valencians ZOO i Mafalda, els italians Talco, els navarresos Iseo & DodoSound i Djs.
L’escenari Dub Stage consta d’una vintena de referents nacional i internacionals de l’estil com l’anglès Aba Shanti, la italiana Sista Habesha o els barcelonins Adala i Paula Bu.

El Biocap –igual que el seu festival matriu, Bioritme– és capdavanter en la prevenció i sensibilització en perspectiva de gènere. Per aquest motiu compta amb una comissió que s’encarregarà de vetllar pel bon funcionament i la seguretat en termes de gènere en el recinte del festival, treballant la previsió d’agressions sexistes i la formació de tots els treballadors.

Les entrades estan a la venda al web del festival. El públic entre 16 i 18 anys pot accedir al recinte amb el consentiment signat de la família o el tutor legal.
Comments are closed.

Back to Top ↑