Obeses celebraren el cap d’any, el 21 de desembre

El Cap d’any d’Obeses se celebrarà el divendres 21 de desembre de 2018 a les 21:30h a la Sala Salamandra d’Hospitalet de Llobregat.

Segons els darrers estudis d’astronomia interplanetària aquest 2018 no acabarà el dia 31 de desembre, tal com estava previst i tothom imaginava, sinó 10 dies abans, concretament el dia 21 de desembre. Davant d’aquesta revelació universal, Obeses s’ha proposat d’acomiadar l’any de la publicació del seu cinquè disc “Fills de les estrelles” amb una orgiàstica i desorbitada festa de Cap d’Any.

El Cap d’any d’Obeses se celebrarà el divendres 21 de desembre de 2018 a les 21:30h a la Sala Salamandra d’Hospitalet de Llobregat. Tots els assistents estan convidats a presentar-s’hi lluint la màxima elegància possible tot i que en cap cas es delimita l’època en la qual aquesta elegància pugui haver estat vàlida (es desitja una sala plena d’elegància, sigui del passat, del present o, per descomptat, del futur).

Serà -per causes evidents- l’últim concert de l’any de la banda així que les sorpreses estan garantides: hi haurà campanades, convidats, bogeria, excel·lència i molta, moltíssima música.

Les invitacions per la gala ja es poden adquirir al següent enllaç, a un preu de 12€:
https://entradas.codetickets.com/entradas/obeses—cap-d-any/5729/salamandra/online

 
Comments are closed.

Back to Top ↑