OBESES tanca “La Gira Llegendària” el 8 d’octubre al TNC

La banda d´Osona, Premi Enderrock al Millor Artista 2016 per la crítica i Disc Català de l´Any 2016, tancarà l´extensa gira de presentació del seu disc “Monstres i Princeses” al Teatre Nacional de Catalunya el proper 8 d´octubre. Una gira anomenada “Gira Llegendària” que els ha portat a les principals poblacions i festivals de Catalunya [&hellip

La banda d´Osona, Premi Enderrock al Millor Artista 2016 per la crítica i Disc Català de l´Any 2016, tancarà l´extensa gira de presentació del seu disc “Monstres i Princeses” al Teatre Nacional de Catalunya el proper 8 d´octubre.

Una gira anomenada “Gira Llegendària” que els ha portat a les principals poblacions i festivals de Catalunya com el Mercat de Música Viva de Vic, l´Auditori de Barcelona, l´Acampada Jove, les Santes de Mataró, l´Auditori de Sant Cugat, l´Atlàntida de Vic, l´Auditori de Lleida, l´Auditori de Girona, l´Anòlia d´Igualada i el Petits Camaleons de Sant Cugat entre d´altres.

Com diu l´Arnau Tordera: “aneu preparant les vostres millors gales o les més estrafolàries perquè aquesta nit passarà a la història”.

Així doncs, aquest serà l´últim concert inclòs dins aquesta gira. Després d´aquest el grup es prendrà un descans merescut amb l´objectiu de preparar nous objectius musicals.

Obeses mai descansen. Mai s´aturen. Mai es conformen. Es seguiran reinventant i posant-se nous reptes sense límits. 

 

Entrades ja a la venda: http://www.tnc.cat/ca/museu-obeses

Font: Música Global

 
Comments are closed.

Back to Top ↑