Ohana
JoKB


Després de dos anys actuant per escenaris arreu de Catalunya, com al Festival Bioritme o a l’Acampada Jove, la banda JOKB publica Ohana el seu primer disc en format visual album.

Ohana, que vol dir “família” en la cultura hawaiana, és l’excusa per capbussar-se en l’univers conceptual que envolta aquest jove grup. Un univers que va molt més enllà de la música i que arriba a l’audiovisual per oferir una experiència nova. Cada cançó del disc es complementa amb un videoclip, esdevenint així una única peça artística que il.lustra i relata cadascun dels seus temes. Aquesta és una proposta pionera al nostre país en aquest format.
Ohana conté 13 cançons inèdites en català i anglès, que combinen principalment funk i pop amb sons electrònics i que suposen una evol.lució important en el discurs de la banda.
“Quan escoltem les cançons del disc, ens transportem immediatament a un espai, sensació o imatge. Creiem que la música no només es tracta d’escoltar-la sinó també de poder-la visualitzar”. Partint d’aquesta premisa, JOKB vol fer arribar més enllà la música i les lletres de les cançons, ja que aquestes van totes acompanyades de videoclips, formant un únic paisatge sonor i visual. El disc, enregistrat, produït i mesclat per Mario Patiño a La Atlántida Estudio i masteritzat per Yves Rousel, compta amb les col·laboracions de grups com La Pegatina, Koers, o Blu May que han aportat la seva particular emprempta al projecte.
Ohana és un treball cuinat a foc lent i sense rellotge, per aconseguir el punt òptim de cadascuna de les seves peces.
Comments are closed.

Back to Top ↑