Oques Grasses publicaran nou disc a principis de 2019

Oques Grasses trenquen un any de silenci per anunciar que publicaran el seu esperadíssim quart disc a principis d’any i que el presentaran com a caps de cartell a la Telecogresca 2019.

Els osonencs van fer l’últim concert desembre de l’any passat exhaurint les 3.000 entrades posades a la venda al pàrquing de l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm i des d’aleshores han estat gravant i produint noves cançons que sorprenen gràcies a una sonoritat innovadora, arriscada i trencadora. Oques Grasses tornaran a demostrar que són una de les bandes amb millors intèrprets del panorama musical català, amb un talent, una imaginació i una personalitat desbordants.
 
Aquest merescut descans ha permès als membres d’Oques Grasses assimilar els èxits acumulats durant la primera etapa de la seva carrera al llarg de la qual van publicar tres discos d’estudi –Digues-n’hi com vulguis (2013), Un dia no sé com (2014) i Youponi (2016)-, van fer més de 400 concerts i gires a més de 10 països i van acumular milions de reproduccions a les plataformes digitals.
 
Oques Grasses presentaran el seu nou disc a la Telecogresca, la festa universitària més multitudinària de Catalunya, que se celebrarà el 6 d’abril al Parc del Fòrum de Barcelona. Les entrades ja es poden comprar al web del festival.
Comments are closed.

Back to Top ↑