Panellet, el grup de punk més dolç del Vallès, avança “Thalassa”

Panellet són un power trio de punk dolç de Terrassa nascut l’any 2015. Després de l’estiu publicaran el seu segon disc Sputnik, un dels més esperats de l’escena.

El primer avançament s’inspira en el mític programa de TV3 “Thalassa” i potencia la part més lúdica del punk rock a través d’un videoclip estiuenc que convida a no parar de ballar.

Els terrassencs són un dels deu grups de l’emergent escena Punk catalana que protagonitzaran la primera jornada del festival Barna’n’roll. Divendres 13 de juliol, a part de Panellet, hi actuaran vuit formacions de Punk Català entre les que destaquen Penny Cocks, Batec, Disaster Jacks, Violets o Paüra.

La tercera edició del festival del punk rock internacional Barna’n’roll té lloc dissabte 14 de juliol al Poble Espanyol i compta amb els jefes anglesos del Punk Rock 70’ Cock Sparrer. També els putos amos del Punk Rock californià, Descendents. Com a tercer plat fort, el compositor i exlíder dels mítics Dead Kennedys, que fa sis anys que no trepitja el territori, l’inimitable i incendiari Jello Biafra. Els acompanyaran els reis del Hardcore de Nova York, els Sick Of It All i la banda de Hardcore melòdic de Massachusetts, Wilhelm Scream, entre altres.

https://instagram.us9.list-manage.com/track/click?u=78a226005a66df50f7585e06d&id=05d2880152&e=da398621c6
Comments are closed.

Back to Top ↑