Pere Navarro a la Nova Jazz Cava de Terrassa

5 Novembre, 2019

Presenta el seu nou àlbum “Live in Madrid”, el proper divendres, dia 8, a les 22h30m.

“Pere Navarro Quintet Live in Madrid” (Fresh Sound Records, 2018) és el segon àlbum com a líder del trompetista, compositor, pianista i productor eivissenc dedicat al Jazz, Pere Navarro (Eivissa – 1994), actualment considerat un dels grans talents nacionals d’aquest gènere.

Aquest nou disc enregistrat en directe arriba després de l’èxit del seu debut discogràfic “Perenne” (Fresh Sound Records, 2016) el qual va tenir gran acollida entre crítics i audiènciatambé a Europa.

Va començar el seu idil·li amb la trompeta molt aviat, amb 8 anys. Es forma al Taller de Músics on es gradua en estudis superiors. Jamboree, Recoletos, Jimmy Glass, Sunset Jazz Club, La Bilbaína, són només alguns dels escenaris als que ja ha brillat amb llum pròpia.

A més ha format part de festivals com el Festival Internacional de Jazz de Barcelona, Vijazz Penedès, Menorca Jazz, Canarias Jazz y Más, 48 Timer Festival Copenhaguen, o al Eivissa Jazz, com a membre de la ‘Eivissa Jazz Experience’, liderada per Abe Rábade, col.laborador també amb 2 temes al treball “Perenne”.

font: www.jazzterrassa.org
Comments are closed.

Back to Top ↑