Petits Camaleons, 7a edició del festival musical per a tota la família

Jarabe de Palo, Els Catarres, Ramon Mirabet, Buhos, Quimi Portet, Obeses i El Petit de Cal Eril, caps de cartell de la 7a edició del festival musical. 6 i 7 d’octubre a Sant Cugat del Vallès.

El festival Petits Camaleons celebrarà aquest proper cap de setmana la seva 7a edició, 6 i 7 d’octubre al Teatre-Auditori Sant Cugat. En total 37 grups conformen un cartell encapçalat per Jarabe de Palo, Els Catarres, Ramon Mirabet, Buhos,Quimi Portet, Obeses i El Petit de Cal Eril, que sota la direcció artística d’Albert Puig (No son hores) conformen una fórmula de festival únic en la seva espècie.
Divendres 5 d’octubre, Ramon Mirabet farà el concert inaugural, destinat al públic adult però on nens i nenes també hi són benvinguts, a les 21 h al Teatre-Auditori.
El dissabte 6 d’octubre pujaran als escenaris del festival Jarabe de Palo, Ramon Mirabet, El Petit de Cal Eril, El Pot Petit, Ebri Knight, Nil Moliner, Natxo Tarrés & The Wireless, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Hora de joglar, Atenea Carter & The Mighty Might, Jordi Lanuza, The Bird Yellow, Biflats, Intana, Matthew McDaid, Marta Knight i Marala.
El diumenge 7 serà el torn d’Els Catarres, Quimi Portet, Xiula, Buhos, Roba Estesa, Obeses, Xeic!, Joan Masdéu, Koers, Toni Xuclà, La puça diatònica, The txandals, Esther Condal, El hijo del flaco, Root66, Miau Trio i Maio de sal. I tan dissabte com diumenge actuaran Karaokes Band, Concerts per a nadons i La batuescola.
Petits Camaleons es desenvolupa a nou escenaris concentrats a l’àrea del Teatre-Auditori Sant Cugat i els seus voltants: amb el propi Teatre-Auditori, les carpes Raluy i Arborètum, l’escola de música Victòria dels Àngels, el Conservatori de Sant Cugat, a la Carpa Solidària, on les ONGs que treballen amb infants podran mostrar la seva feina; i el Jardí dels Camaleons, on es programaran espectacles d’arts escèniques i música.
Petits Camaleons compta amb una extensa oferta d’activitats paral·leles com la zona de signatures i rodes de premsa exclusives per a nenes i nens; àrees comercials i de restauració i food-trucks, concerts per a nadons, concurs de nous talents i la batucada que marca l’inici de la jornada, la pausa del migdia i la finalització de les activitats. També hi ha espai per al descans amb el Chill-Out Ikea Family, per a l’experimentació i les descobertes a l’espai Creactivity Cosmocaixa i l’àrea de jocs.
Un esdeveniment únic dedicat a nens i nenes de 0 a 14 anys
Petits Camaleons és el primer festival de música on els protagonistes són els nens i nenes de 0a 14 anys i que, per tant, ajusta volums, horaris i durada dels concerts sense renunciar a la  presència d’artistes de primer nivell, com els més de 150 que han anat passant per les seves sis primeres edicions.
La singularitat de l’oferta, que la fa única al país, mobilitza espectadors de tot el territori: tot i que el 38% del públic procedeixi de la província de Barcelona, el festival rep un 8% de públic procedent de Girona, un 4% de Lleida i un 3% de Tarragona.
A més a més, es tracta d’un públic que ha anat creixent i que l’any passat ja duplicava el número d’assistents de la primera edició. Prop de 7.000 persones van assistir al Petits Camaleons de 2017 enfront de les més de 2.600 que van acostar-s’hi per primer cop l’any 2012.
Comments are closed.

Back to Top ↑