Pleasant Dreams presenten el seu nou single, “Ulls ullets”

Els castellonencs Pleasant Dreams posen música a un poema de Josep Palomero.

Els castellonencs Pleasant Dreams segueixen desgranant “Temps”, el seu nou disc previst per al 2019. Youtube i les principals plataformes digitals continuen sent el mitjà de difusió escollit per a publicar-les.

En la setmana de la presentació oficial en directe d’aquesta nova etapa al festival EMAC de Borriana, el grup ens presenta un nou avançament, curiosament també amb protagonisme borrianenc. I és que es tracta d’un poema de l’escriptor Josep Palomero i Almela al que la banda de la Plana Baixa ha posat música. El poema escollit es titula originalment “El grumet” i pertany al llibre “La rosa dels vents”, publicat en 1997 per l’editorial Bromera.

“Ulls ullets” és una cançó molt melòdica, amb aires de música tradicional sud-americana, com el ritme de cumbia que inclou la part instrumental, i on també estan presents els elements electrònics tant característics en les últimes cançons presentades (Ja fa molt de temps/No en volem cap/Passa el temps).

Per al videoclip s’ha comptat amb la creativitat i l’expressió de l’escola de ball Forma’t de Betxí. Les ballarines han creat una coreografia centrada en els ulls com a element protagonista i amb els moviments i les mirades com a vehicle d’expressió de sentiments. El vídeo s’ha enregistrat al Palau-Castell de Betxí i en diferents zones abandonades de la mateixa localitat. La coreografia és de Míriam Forte (Forma’t) i la part audiovisual corre a càrreg de Juan Vicent i Juanjo Clausell (Lluerna Creació Audiovisual).
Comments are closed.

Back to Top ↑