Pol Cruells i Claudia Crabuzza presenten “L’onada”

5 Desembre, 2019

Single creat per motivar donatius a favor d’ Open Arms.

Arrel del drama humanitari i de les migracions que es viuen actualment al mar Mediterrani, la Claudia Crabuzza i en Pol Cruells han fet un duet amb la intenció de sensibilitzar al públic i motivar donatius a favor de l’ONG Proactiva Open Arms per tal que pugui seguir duent a terme la seva valuosa tasca, davant la inacció i la irresponsabilitat política de tots els estats implicats, que devaluen dia rere dia la dignitat i els drets humans de les persones afectades per una guerra, per la conseqüència de les migracions i per la pobresa. Cap persona és il·legal..

La cançó que han escrit conjuntament per dur a terme aquesta acció és “L’Onada”.

Claudia Crabuzza i Pol Cruells, cantant en alguerès i en català, evoquen en aquesta cançó una cultura comuna i compartida, bressolada per les mateixes onades a banda i banda del mediterrani.

L’amor que sentim per la Mediterrània, la mar que ha estat sempre una via de comunicació i agermanament de cultures, cal que recuperi el seu protagonisme original. Cal transformar tota injustícia en denúncia i tot abandonament en solidaritat. La Claudia i en Pol materialitzen aquesta crida necessària a través d’una cançó que encoratja a no perdre mai l’esperança.

El single estarà disponible a totes les botigues digitals i tota la recaptació de regalies, drets i campanyes, serà cedida pels artistes i pel segell, a favor de la causa que promouen. També se n’estrenarà un videoclip realitzat per Laia Estebaranz.
Comments are closed.

Back to Top ↑