Posa’t a la fresca amb el Fresc Festival de Sabadell

Del 26 de juny al 22 de juliol passaran pel Jardí de l’Espai Cultura de Sabadell noms com Gerard Quintana, Cesk Freixas, els Duble Buble, Pau Roca, Dani Nel·lo, Arnau Tordera, Oriol Grau, Manuel Rivas, L’últim indi, Eva Fernández, Oriol Grau, Jordi Molina o Mishima, entre d’altres.

El Fresc Festival és el Festival d’Estiu de Sabadell i el Vallès. Una iniciativa que va néixer el 2017 de la força de diferents entitats amb l’objectiu de cobrir una oferta inexistent i posar en valor un espai del Centre de Sabadell ideal per a les vetllades d’estiu i molt estimat per la ciutadania: el jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell o, com el coneix tothom, ‘els jardinets de la Caixa’. 

Enguany, un total de 28 espectacles integraran la programació del Fresc Festival Sabadell 2019, el Festival d’Estiu del Vallès, que es portarà a terme entre el 26 de juny i el 22 de juliol al Jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859. La música, amb 16 espectacles, és el principal ingredient de la proposta, que també inclou teatre (5 espectacles), escena familiar (3 espectacles) i, com a novetat d’aquest any, 4 convocatòries centrades en la paraula, és a dir, sessions de poesia, lectures dramatitzades o contes. El Fresc Festival arriba a la seva tercera edició, organitzat per la Fundació 1859 Caixa Sabadell, Joventuts Musicals de Sabadell i UiU Promotors, amb BBVA CX com a partner principal. 
Comments are closed.

Back to Top ↑